Doe mee

Ambassadeur

Als wijkambassadeur word jij onze oren en ogen in je eigen wijk. Jij zal de directe schakel worden tussen de fractie en de burger. Daardoor kunnen problemen maar ook initiatieven veel sneller opgepakt worden.
Daarnaast zoeken wij ook ambassadeurs die graag input willen leveren op allerlei onderwerpen en thema’s. Dus weet jij veel op het gebied van het sociaal domein, duurzaamheid, onderwijs of een ander thema waar jouw interesses liggen?

Vrijwilliger

Wat bieden we je als je vrijwilliger wilt worden? Allereerst een inspirerende en prettige werkomgeving. Wij zijn een open organisatie waarin iedereen de kans krijgt om zijn of haar ideeën te ontwikkelen. Er werken mensen aan onze marketing en communicatie, we hebben vrijwilligers die werken binnen de platforms sociaal domein en ondernemerschap en we zoeken expertise en inspiratie voor meer onderwerpen.

Doneren

Wij krijgen geen geld uit Den Haag en zijn volledig aangewezen op bijdrages uit de bevolking en van lokale ondernemers. Iedere bijdrage telt en met jouw donatie ondersteun je de vernieuwing in de lokale democratie. Wil jij een donatie doen? klik dan op de knop hieronder.

Of stort je bijdrage op rekeningnummer NL37 INGB 0007336531 t.n.v. Politieke vereniging 100% Groningen.

De community

Niet één keer per vier jaar een verkiezingsprogramma, maar een nieuwe vorm van democratie. 100% Groningen heeft een community waar ruimte is voor iedereen die zich wil inzetten voor Groningen. Vind je het leuk om hier actief bij betrokken te worden, mee te praten of wil jij hieraan een bijdrage leveren?

Blijf op de hoogte

Onze volgers op sociale media worden zeer door ons gewaardeerd en met onze nieuwsbrief die eens per maand verschijnt blijf je op de hoogte van onze partij!

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

100% lid worden

Ben jij ook zo enthousiast geworden van onze manier van politiek bedrijven en wil jij pionieren in de lokale democratie van Groningen? Als lid heb jij directe invloed op de ontwikkeling binnen onze organisatie. Door lid te worden ondersteun je ons financieel, krijg je uitnodigingen voor interessante events en kun je in de politieke arena terecht komen.

Steun ons en help Groningen vooruit