Christine BoonstraIn een oogopslag


Kom in contact

Christine Boonstra

Wijkambassadeur

Wie ben je en wat is je achtergrond?

Ik ben Christine Boonstra, moeder van 4 kinderen, waarvan de jongste (Lara 23 jaar) in de woning beneden mij woont en waarbij ik in een team van fantastische medewerkers de zorg kan bieden die zij nodig heeft.
Goede (mantel)zorg zit in alle vezels van mijn lijf en ik heb mogen zien en ervaren hoe het niet moet, maar ook hoe het wel kan.
Politiek is niet mijn ding, maar ik werk als wijkambassadeur graag mee om signalen uit de wijk, ervaringen uit mijn netwerk, tussen de oren van politici te krijgen. Bij 100% Groningen voel ik mij gezien en gehoord. Daarnaast werk ik graag aan het sterk verminderen van de bureaucratie, want dat is het laatste waar iemand die zorg nodig heeft en/of geeft op zit te wachten. 

Wat wil je bereiken in de wijk?

In de wijk De Hoogte heb ik 'De Geheime Tuin” opgezet, speciaal voor kinderen, moeders en bewoners met een smalle beurs.

Samen met enthousiaste bewoners uit de wijk en onze vrijwilligers willen we een plek zijn waar je graag komt om te genieten van de tuin, een kijkje in de winkeltjes te nemen of deel te nemen aan de kleinschalige activiteiten die er plaatsvinden.

Zo kunnen we gezamenlijk een plek creëren waar je in gelijkwaardigheid met elkaar in contact komt over alle belangrijke zaken in het leven. Een plek waar nog tijd is voor een arm om je heen en een luisterend oor.

Mijn blogs

Ik heb nog geen blogs geschreven.

Steun ons en help Groningen vooruit