Online community

De 100% community

Niet één keer per vier jaar een verkiezingsprogramma, maar een nieuwe vorm van democratie. 100% Groningen wil een politieke partij zijn met een vernieuwende community waar ruimte is voor iedereen die zich wil inzetten voor Groningen.

 

Doelen van de community

Eén van de doelen van 100% Groningen is het draagvlak voor de politieke besluitvorming te vergroten. Kernwoorden daarbij zijn: geloofwaardigheid, transparantie en communicatie.
Mensen willen zich gehoord voelen en betrokken worden bij besluiten die hen aangaan. Om dat te realiseren willen we in 2018 onze community online zetten.

 

Hoe gaat dat er uitzien?

Binnen onze community kun je straks keuzes maken tussen verschillende thema´s die je interesseren en waarover je wilt meepraten en-of geïnformeerd wilt worden. Ook is er ruimte om je ideeën of initiatieven te ontwikkelen waarbij de mogelijkheid bestaat dat jouw idee als voorstel op de raadsagenda geplaatst kan worden.
Daarnaast houden we regelmatig peilingen over actuele of interessante onderwerpen. Kortom: de 100% community wordt hét platform waar betrokken Groningen zich kan laten horen. We zullen je informeren wanneer onze community online gaat en hopen je er tegen te komen. Mocht je het leuk vinden om te helpen bij de ontwikkeling, neem dan contact met ons op.

Steun ons en help Groningen vooruit